Over Deltarent

Deltarent Audiovisual Rental staat in voor het verhuur van audiovisueel materiaal en biedt oplossingen voor alles wat klank, licht, video en rigging aanbelangt. U kan bij ons terecht voor het huren van kwalitatief en hoogtechnologisch materiaal voor alle soorten events en gelegenheden; privéfeesten, concerten, bedrijfsvoorstellingen, beurzen, festivals en zoveel meer. Meer dan 20 jaar ervaring en een team van 40 geluidstechnici, lichttechnici en professionele medewerkers maakt van Deltarent een bedrijf waarop u uw feest kan bouwen! Wij verhuren over heel België, maar ook over de landsgrenzen heen kan u beroep doen op ons.

One stop shop

Deltarent is een professionele one stop shop waar alles wordt verhuurd in eigen beheer. U kan bij ons terecht kan voor het huren van audiovisueel materiaal,  maar ook alle noodzakelijke apparatuur om licht en geluid op een veilige manier op te stellen. Rigging materialen zoals liften, takels, klemmen, towers, enz zijn een must om het geheel modulair op te bouwen in een degelijke en veilige constructie. Bekijk onze catalogus en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Toptechnologie aan scherpe prijzen

Deltarent staat voor kwaliteit en toptechnologie waardoor wij aan elke klant de beste materialen kunnen verhuren. Wij bieden een ruim assortiment audiovisueel materiaal van topmerken, rigging, truss en de bijhorende accessoires, dit alles aan scherpe verhuurprijzen.

Oplossingen en advies

Een vlotte verhuurservice staat bij Deltarent steeds centraal. Vanaf het eerste contact willen wij u graag begeleiden en adviseren waar nodig. Wij bieden maatoplossingen voor alle soorten evenementen en helpen u met veel plezier. Een privéfeest, een festival, een beursstand of theateropstelling? Voor ons maakt het niet uit.

Heeft u een vraag over één van onze produkten, een technische kwestie of een andere vraag, contacteer ons vrijblijvend of kom na afspraak langs bij ons op kantoor.

Only the best

In een wereld waar technologie en vooruitgang niet stil staan, kiest Deltarent ervoor om constant te investeren en enkel te werken met de beste apparatuur. Deltarent wil steeds een stap voor zijn en investeert daarom graag in de beste merken.

 

Service & tevredenheid

Deltarent streeft naar tevreden klanten. Daarom bieden we u niet alleen een kwalitatief productaanbod, maar ook een vlot beheer, persoonlijk contact en een correcte afhandeling.

vlot beheer

Bij Deltarent vindt u alle audiovisueel materiaal onder één dak. Een ervaren team staat dagelijks ter uwer beschikking zodat wij u de garantie kunnen bieden op een degelijk beheer van het materiaal dat u huurt.

correcte afhandeling

Het materiaal dat u wenst te huren, wordt in ons beheersysteem correct en nauwgezet bijgehouden. Bij de aflevering van het materiaal wordt alles door ons team gecontroleerd en opgevolgd zodat elke klant met een gerust hart kan huren.

Nachtsluis

Voor het deponeren van het gehuurde materiaal hebben wij bij onze magazijnen een nachtsluis ter beschikking waar u terecht kan buiten onze openingsuren voor het inleveren van alle apparatuur.