WIE IS Deltarent

Deltarent is al meer dan 25 jaar trendsetter op het vlak van materiaal voor klank, licht, video en rigging. Onze dienstverlening is gebaseerd op professionele partnerships en high-end merken. Zo garanderen we kwaliteit voor elk technisch onderdeel van jouw event.

Verhuur van audiovisueel materiaal

Deltarent staat in voor de verhuur van alles wat met audiovisueel materiaal te maken heeft. We bieden totaaloplossingen voor klank, licht, video en rigging. Met kwalitatief en hoogtechnologisch materiaal van topmerken maken we het onderscheid en geven we meerwaarde aan tal van events. Onze meer dan 25 jaar expertise en een team van ervaren technici maken van Deltarent een eventpartner waar je op kan rekenen.

► Ontdek onze catalogus

Onestopshop

Deltarent verhuurt over heel België en in het buitenland. We verhuren in eigen beheer, wat wil zeggen dat we alle apparatuur testen, controleren, onderhouden en indien nodig laten certificeren. Bij ons reken je op veilige en kwalitatieve materialen die tot in de puntjes in orde zijn. Dat is toptechnologie aan scherpe prijzen.

MEER DAN EEN VERHUURPARTNER

Een vlotte verhuur van audiovisueel materiaal staat centraal. Toch denken we bij Deltarent in oplossingen en in advies. Heb je nood aan begeleiding, wil je de technische installatie voor een event even doorspreken of wens je advies en informatie bij een van onze producten? Dat kan. We helpen je met veel plezier. Van het kleinste privéfeest tot het grootste bedrijfsevent.

Stel je vraag

SIMPLY THE BEST

Technologie staat niet stil. Daarom investeert Deltarent voortdurend in kwalitatieve materialen en werken we enkel met de beste apparatuur van gevestigde merken. We volgen innovaties op de voet en leggen de lat hoog. Zo lopen we voor op de trends en helpen we onze klanten met een compleet en betrouwbaar aanbod.

 

PERSOONLIJKE SERVICE

Kwaliteit vind je terug in onze apparatuur, maar ook in onze dienstverlening. We staan garant voor een vlotte service en een persoonlijk contact.

vlot beheer

Alle audiovisuele materialen onder 1 dak. Dat is Deltarent, compleet met een ervaren team met kennis van zaken. We staan dagelijks klaar om jouw materiaal in topvorm af te leveren.

correcte afhandeling

Het materiaal dat je huurt wordt door onze medewerkers nauwgezet gecontroleerd voor en na verhuur. Zo ontleen je als klant met een gerust hart.

Nachtsluis

Je gehuurde materiaal terugbrengen ’s nachts? Geen probleem. Onze magazijnen beschikken over een nachtsluis waar je buiten de openingsuren alles veilig kan achterlaten.