Blog

Lees belangrijk nieuws van Deltarent en ontdek ook alles over de wereld van audiovisuele innovatie in onze blog. De plaats waar expertise en passie samenkomen.

Zo eenvoudig is audiovisueel materiaal huren bij Deltarent

Je zoekt hoogwaardig en professioneel audiovisueel materiaal voor je evenement? Met een uitgebreid assortiment aan geluids-, licht-, video- en riggingapparatuur ben je bij Deltarent Audiovisual Rental aan het juiste adres. Met kwaliteit, technologie en een uitstekende service erbovenop.

Alles onder één dak

Deltarent is jouw complete one-stop-shop voor het huren van professioneel audiovisueel materiaal. Daarnaast vind je hier ook alle nodige apparatuur om licht en geluid veilig te installeren en monteren. Met riggingmaterialen zoals liften, takels, klemmen en towers hou je jouw event te allen tijde veilig en kwalitatief.  

Altijd up-to-date

In een wereld waar technologie en vooruitgang nooit stil staan, zet Deltarent in op voortdurende investeringen. Hierdoor bieden we steeds de nieuwste technologie en innovaties aan. Die kwaliteit vertaalt zich door naar jouw event en laat een indruk na op jouw publiek. 

Hoe huren bij Deltarent?

Audiovisueel materiaal huren bij Deltarent is een fluitje van een cent. In onze online catalogus ontdek je ons uitgebreide assortiment. Selecteer de gewenste productreferenties en aantallen en stuur ons je keuze door via mail. 

Contactgegevens Deltarent: 

- E-mail: rental@deltarent.be 

- Telefoon: +32 (0) 51 58 04 78 

- Locatie: Industriestraat 16, 8755 Ruiselede 

Nachtsluis voor flexibele inlevering

Events vinden vaak plaats buiten de normale werkuren. Daarom beschikt ons magazijn over een handige nachtsluis. Zo lever je op je eigen tempo en buiten onze openingsuren het gehuurde materiaal in. Geen stress, wel flexibiliteit. 

Jouw tevredenheid, onze prioriteit

Bij Deltarent willen we maar één ding: tevreden klanten. Daarom gaan we verder dan alleen het leveren van hoogwaardige producten. Onze service omvat een vlekkeloos beheer van het gehuurde materiaal, persoonlijk contact en een correcte afhandeling. Ons ervaren team staat elke dag paraat om het gehuurde materiaal in optimale conditie te houden. Klaar voor gebruik.